Lleidatans per la Igualtat i la Custòdia Compartida no és una associació, tan sols un grup de persones que realitzem aquest bloc i diverses activitats a la nostra ciutat, amb la intenció de denunciar de manera pública les injustícies que pateixen els pares separats, davant d'una llei desigual i injusta. Us convidem a col • laborar de forma activa amb aquest mitjà informatiu, podeu fer-ho enviant notícies, escrits o el que considereu oportú, aquest espai està obert al debat, per la qual cosa considerem que la teva opinió és important.

Podeu col.laborar enviant el que us vingui de gust a: custodiaresponsable@gmail.com

Gràcies per col.laborar


ASAMBLEA GENERAL 8 DE ENERO A LAS 17:00

sábado, 31 de enero de 2009

Bueno compañerxs, el proximo dia 8 de Enero nos vamos a reunir para empezar a sacar cosillas en claro, nos reuniremos en mi casa, puesto que todavia no contamos con un local donde poder hacerlo. Así que ya sabeis me llamais a mi TLF quien no sepa donde vivo, el resto ya lo sabeis. Un abrazo y POR LA CUSTODIA COMPARTIDA.

----------------------------

Be companys/yes, el proper dia 8 de gener ens anem a reunir per començar a treure cosetes en clar, ens reunirem a casa meva, ja que encara no comptem amb un local on poder fer-ho. Així que ja sabeu em dieu al meu TLF, qui no sàpiga on visc, la resta ja ho sabeu. Una abraçada i PER LA CUSTÒDIA COMPARTIDA.


Juan Manuel Salas Ramírez

0 comentarios: