Lleidatans per la Igualtat i la Custòdia Compartida no és una associació, tan sols un grup de persones que realitzem aquest bloc i diverses activitats a la nostra ciutat, amb la intenció de denunciar de manera pública les injustícies que pateixen els pares separats, davant d'una llei desigual i injusta. Us convidem a col • laborar de forma activa amb aquest mitjà informatiu, podeu fer-ho enviant notícies, escrits o el que considereu oportú, aquest espai està obert al debat, per la qual cosa considerem que la teva opinió és important.

Podeu col.laborar enviant el que us vingui de gust a: custodiaresponsable@gmail.com

Gràcies per col.laborar


(BCN) Custodia Compartida en la Cursa el Corte Inglés

domingo, 24 de mayo de 2009

Hoy en Barcelona, durante la Maratón del Corte Ingles, un grupo de militantes pro-Custodia Compartida ha decidido llevar la reivindicación mucho más allá y han participado con sus camisetas verdes, de la esperanza. Al término de la marcha, han tenido un emotivo recuerdo a todos aquellos niños y niñas que no pueden abrazar a sus papas diariamente.

Uno de esos nombres era el de Llibertat, una niña que lleva más de 10 meses sin poder abrazar a su padre, Juan Manuel Salas Ramírez. Por lo que desde Lleida per la Custòdia Compartida queremos mostrar toda nuestra gratitud a su gesto solidario, dejando constancia de que no nos van a callar, que no olvidamos a nuestros hijos e hijas pese a que nos nieguen poder abrazarles, que ellos siempre estarán a nuestro lado en cada instante de nuestras vidas, porque están maltratando a nuestros hijos e hijas institucionalmente y no nos vamos a callar jamás!

Por la Custodia Compartida
Contra las Denuncias Falsas
Contra el SAP

0 comentarios: