Lleidatans per la Igualtat i la Custòdia Compartida no és una associació, tan sols un grup de persones que realitzem aquest bloc i diverses activitats a la nostra ciutat, amb la intenció de denunciar de manera pública les injustícies que pateixen els pares separats, davant d'una llei desigual i injusta. Us convidem a col • laborar de forma activa amb aquest mitjà informatiu, podeu fer-ho enviant notícies, escrits o el que considereu oportú, aquest espai està obert al debat, per la qual cosa considerem que la teva opinió és important.

Podeu col.laborar enviant el que us vingui de gust a: custodiaresponsable@gmail.com

Gràcies per col.laborar


Manifestació a Barcelona el dia 13 de Juny de 2010 - Catalunya per la Custòdia Compartida

miércoles, 2 de junio de 2010

Fa dos anys el Govern de la Generalitat va iniciar un procés de reforma del codi català de família en el qual es va anunciar a so de bombo i platerets la implantació de la custòdia compartida i altres “importants novetats” en la legislació.

Durant aquests dos anys hem conegut successius textos a com més desvaído i confús, cada vegada menys ajustat al que inicialment es va prometre. En l'actualitat desconeixem l'estat del text i el calendari de la seva aprovació. Molts vam sospitar que els polítics catalans han tornat a incomplir els seus compromisos.

El passat mes de Maig les Corts d'Aragó van aprovar la llei per a la igualtat en les relacions familiars, llei veritablement avançada, homologable a les existents en la resta d'Europa que per primera vegada reconeixia: el dret dels fills de pares divorciats a tenir pare i mare i el dret a la igualtat de tracte dels cònjuges en els processos de separació i divorci i com culminació la custòdia compartida preferent en defecte d'acord. Aquesta llei s'ha aprovat en quatre mesos.

Els catalans ens vam preguntar ara i nosaltres quins?. Un fill aragonès de pares divorciats de Garrotxa o de Valderroures tindrà dret a estar amb el seu pare i a gaudir de la custòdia compartida i altre català de Lleida o Tarragona no?.

Per això des de l'Associació de Pares de Família Separats de Catalunya volem dir als polítics catalans que es deixin d'excuses i vacil·lacions i compleixin d'una vegada els seus compromisos i vam convocar a tots els catalans i catalanes a una manifestació a Barcelona el dia 13 de Juny de 2010 sota el lema CATALUNYA PER LA CUSTÒDIA COMPARTIDA.

La manifestació començarà a les 11 del matí en la plaça de Colón i marxarà cap al Parlament de Catalunya i anirà acompanyada d'una concentració de motos per la custòdia compartida.

Per a major informació web: www.apfscat.org

Telèfons de contacte de l'organització.

932640655

689411324

689409931

0 comentarios: