Lleidatans per la Igualtat i la Custòdia Compartida no és una associació, tan sols un grup de persones que realitzem aquest bloc i diverses activitats a la nostra ciutat, amb la intenció de denunciar de manera pública les injustícies que pateixen els pares separats, davant d'una llei desigual i injusta. Us convidem a col • laborar de forma activa amb aquest mitjà informatiu, podeu fer-ho enviant notícies, escrits o el que considereu oportú, aquest espai està obert al debat, per la qual cosa considerem que la teva opinió és important.

Podeu col.laborar enviant el que us vingui de gust a: custodiaresponsable@gmail.com

Gràcies per col.laborar


Acció per la Custodia Compartida a l´ estadi del Lleida.

domingo, 15 de febrero de 2009

Avui el grup seguidor del Lleida (Rudes Lleida) ha tret una pancarta on es podia llegir: CUSTÒDIA COMPARTIDA i sota AXEL, VALERIA, LLIBERTAT ... i amb un llaç verd, simbol solidari per la Custòdia Compartida. Axel, Valeria i Llibertat són nens que no poden gaudir d'estar al costat dels seus pares per la desraó d'aquest sistema judicial, que no fa res per evitar que un nen pugui ser separats dels seus pares, fent així víctimes als més petits, els quins són els primers perjudicats per la no aplicació de la Custòdia Compartida.

Des de la nostra Associació volem donar les gràcies a Rudes Lleida per la seva solidaritat amb les persones afectades per l'actual llei de divorci i en especial la solidaritat amb un dels nostres companys que porta més de 7 mesos sense poder abraçar la seva filla Llibertat.



GRÀCIES I VISCA EL LLEIDA!

0 comentarios: