Lleidatans per la Igualtat i la Custòdia Compartida no és una associació, tan sols un grup de persones que realitzem aquest bloc i diverses activitats a la nostra ciutat, amb la intenció de denunciar de manera pública les injustícies que pateixen els pares separats, davant d'una llei desigual i injusta. Us convidem a col • laborar de forma activa amb aquest mitjà informatiu, podeu fer-ho enviant notícies, escrits o el que considereu oportú, aquest espai està obert al debat, per la qual cosa considerem que la teva opinió és important.

Podeu col.laborar enviant el que us vingui de gust a: custodiaresponsable@gmail.com

Gràcies per col.laborar


Altres Associacions

lunes, 23 de febrero de 2009



Associació Ciutadana per la Igualtat del Pare i la Mare. - A.C.I.PA.MA.




DENUNCIEM:


L'immobilisme dels polítics que, contràriament al que està succeint a Europa, no han estat capaços de crear una norma jurídica que resolgui el greu problema dels fills en els processos de separació i divorci a Espanya.


La utilització de l'actual Llei integral contra la violència de gènere en els processos de separació de manera que es barregen procediments penals i civils que afecten greument als fills de pares separats..


L'ús de mitjans de comunicació institucionals que criminalitzen la figura masculina presentant-lo com agressor de manera que repercuteix en la concessió de la custòdia compartida dels fills en els processos de separació i divorci. 


Que als pares separats se'ns hagi llevat la presumpció d'innocència en cas de denúncia infundada i que els fiscals i jutges espanyols no persegueixin les falses denúncies que es donen en els processos de separació i divorci encara sabent que s'han produït per a obtenir avantatges processals en els mateixos.


Que el Govern hagi cedit a les pressions de col·lectius feministes radicals i hagi fet fracassar la recent modificació del codi civil en matèria de separació i divorci a Espanya.


DEMANEM:


Que es practiquin polítiques de família veritablement igualitàries i que tinguin en compte als fills de pares separats. Les mare s i pares separats juntament amb els seus fills també formen una família.


Que es retiri l'actual Llei Integral contra la Violència de Gènere ja que no està donant els resultats que s'esperaven i no obstant això estan conculcant drets fonamentals dels espanyols. No es pot protegir a la dona criminalitzant i desprotegiendo a tots els homes.


El motiu és demanar la Custòdia Compartida dels fills es concedeixi com norma i dret dels fills a tenir un pare i una mare en igualtat de drets i obligacions. 


Que els nostres magistrats obliguin a una solució a mesura de la realitat d'aquesta família, 
per mediació familiar obligatòria del conveni de sepración, qui no vulgui anar perdi els seus privilegis de guàrdia i custòdia per una compartida, solament en casos extrems i necessaris la perdi.


"Molts homes sofrixen càstigs desproporcionats"

La ineficàcia de la llei integral, criminalització massiva dels homes i, en ocasions, detencions sense tot just indicis.


Donem suport la iniciativa de crear aquesta associació amb seu en Lerida i vam col·laborar amb ells.
 

0 comentarios: