Lleidatans per la Igualtat i la Custòdia Compartida no és una associació, tan sols un grup de persones que realitzem aquest bloc i diverses activitats a la nostra ciutat, amb la intenció de denunciar de manera pública les injustícies que pateixen els pares separats, davant d'una llei desigual i injusta. Us convidem a col • laborar de forma activa amb aquest mitjà informatiu, podeu fer-ho enviant notícies, escrits o el que considereu oportú, aquest espai està obert al debat, per la qual cosa considerem que la teva opinió és important.

Podeu col.laborar enviant el que us vingui de gust a: custodiaresponsable@gmail.com

Gràcies per col.laborar


VIAJE A BARCELONA (SABADO 28)

jueves, 19 de febrero de 2009


El próximo sábado Lleida per la Custòdia Compartida, organiza un viaje a Barcelona para dar nuestro apoyo a LOS PADRES DE LA PLAZA DE CATALUNYA, por lo tanto todo aquel o aquella que quiera venir, que se ponga en contacto con la asociación.
El próximo Jueves en la Asamblea de la Asociación concretaremos mas cosas, puesto que ya hay 2 coches completos y alo mejor seria interesante alquilar un minibús, ya que su precio es económico, por lo tanto si conseguimos llenarlo, perfecto. En caso de que no sea así ya buscaríamos otras formulas para que pudiesen venir mas coches.

Un abrazo y TODOS/AS A BARCELONA, CON LOS PADRES DE LA PLAZA DE CATALUNYA!

0 comentarios: