Lleidatans per la Igualtat i la Custòdia Compartida no és una associació, tan sols un grup de persones que realitzem aquest bloc i diverses activitats a la nostra ciutat, amb la intenció de denunciar de manera pública les injustícies que pateixen els pares separats, davant d'una llei desigual i injusta. Us convidem a col • laborar de forma activa amb aquest mitjà informatiu, podeu fer-ho enviant notícies, escrits o el que considereu oportú, aquest espai està obert al debat, per la qual cosa considerem que la teva opinió és important.

Podeu col.laborar enviant el que us vingui de gust a: custodiaresponsable@gmail.com

Gràcies per col.laborar


DÍA DEL PADRE (Barcelona)

lunes, 16 de marzo de 2009

El próximo jueves 19 de marzo, día del Padre (jueves) , la mayoría de los padres separados y divorciados de Cataluña no podrán ver ni estar con sus hijos en un día tan señalado para ellos. 


Celebrar un acto de duelo, reuniéndonos en la Plaza Catalunya, de las 19.00 h a las 20.00 h, de forma silenciosa y con velas encendidas en señal de protesta por las políticas de familia, tanto de la Generalitat como del Gobierno de España, que permiten, toleran y son culpables de esta situación en la que se encuentra todo nuestro colectivo de afectados, desde padres, madres, hijos y abuelos. 

Os esperamos no faltéis a la cita. 

POR UNA CUSTODIA COMPARTIDA YA! 

Fecadise.

0 comentarios: