Lleidatans per la Igualtat i la Custòdia Compartida no és una associació, tan sols un grup de persones que realitzem aquest bloc i diverses activitats a la nostra ciutat, amb la intenció de denunciar de manera pública les injustícies que pateixen els pares separats, davant d'una llei desigual i injusta. Us convidem a col • laborar de forma activa amb aquest mitjà informatiu, podeu fer-ho enviant notícies, escrits o el que considereu oportú, aquest espai està obert al debat, per la qual cosa considerem que la teva opinió és important.

Podeu col.laborar enviant el que us vingui de gust a: custodiaresponsable@gmail.com

Gràcies per col.laborar


Sin Voz Digital

martes, 9 de junio de 2009


Sin Voz Digital es un proyecto informativo donde se pretende que el propio lector sea el editor de las Noticias publicadas. Todas las noticias publicadas por los colaboradores, serán transmitidas a través de RSS a otras plataformas de Noticias más importantes como puede ser Globedia, con la intención de difundir al máximo el mensaje transmitido por el colaborador.

Os invitamos a entrar y colaborar enviando noticias, notas de prensa o todo lo que consideréis de interés. La única condición que se exige es que sea de creación propia.

Para colaborar escribiendo noticias tenéis que enviar un e-mail a redacciontuvoz@gmail.com con la primera noticia que quieras que sea publicada, posteriormente te aviaremos a tu e-mail los permisos pertinente como editor de noticias.

Gracias por tu colaboración.

http://sinvozdigital.blogspot.com/

0 comentarios: